A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дбають про безпечне життя малечі

Дбають про безпечне життя малечі

Тиждень безпеки дитини у ДНЗ "Калинка" є формою систематизації знань дітей про безпечну поведінку й довкілля. Діти мають дізнаватися про правила безпечної поведінки і від педагогів, і від батьків. Тому комплексна робота передбачає взаємодію всіх учасників освітнього процесу Навчання дітей дошкільного віку безпечної поведінки не має обмежуватися лише засвоєнням ними норм і правил. Така робота спрямовується на усталення свідомої обачності у малят, навичок орієнтування та швидкого реагування за надзвичайних ситуацій.

10:05 05.02.2018

Малюкам про Червону книгу України

Малюкам про Червону книгу України

2 лютого працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою НПП «Кармелюкове Поділля» (Вінницька обл.) організували та провели екологічну гру «Знайомство з «Червоною книгою» для вихованців дошкільного навчального закладу «Веселка» смт. Чечельник. 

07:40 04.02.2018

Заняття "Лялька-оберіг" у ДНЗ "Калинка"

Заняття "Лялька-оберіг" у ДНЗ "Калинка"

В Комунальному дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Калинка» Чечельницької селищної ради було проведено майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки. Усі педагоги мали змогу долучилися до народних традицій та виготовити традиційні українські сувеніри своїми руками. Зупинились на виготовлені ляльок-мотанок. Майстер-клас підготувала і проводила музичний керівник Шепітко Світлана Іллівна.

08:53 02.02.2018

Подяка Людям, які готові прийти на допомогу

Подяка Людям, які готові прийти на допомогу

Схоже, природа вирішила випробувати Чечельник на міцність та готовність до непередбачуваних погодних умов. В результаті сильної хурделиці, що "розгулялася" 17-18 січня, селище буквально потонуло у снігових заметах.  Кучугури снігу, що місцями сягали півметрової висоти, заблокували вулиці, провулки та алеї населеного пункту.  Ситуація виявилася дуже складною. Звичайно, напередодні синоптики попереджали про можливе погіршення погодних умов, але на такий снігопад ніхто не очікував. Особливо складною була перша доба. Через снігові перемети ускладнився рух автотранспорту дорогами загального користування як державного, так і місцевого значення.

09:25 23.01.2018

Який коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель за 2017 рік 

Який коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель за 2017 рік 

Держгеокадастр повідомив про значення коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель за 2017 рік Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру повідомила, що відповідно до пункту 9 підрозділу 6 розділу ХХ ПКУ (в редакції Закону №2245-VIII) індекс споживчих цін за 2017 рік, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, застосовується зі значенням 100%.

09:50 19.01.2018

Увага заметіль!

Увага заметіль!

Чечельничани та гості селища, будьте пильні та обережні! Дотримуйтесь правил безпеки при снігових заметах. Бережіть своє життя та здоров'я.

09:00 19.01.2018

Увага! Увага! Увага! 2018-01-18 Чечельник у снігових заметах

Увага! Увага! Увага! 2018-01-18 Чечельник у снігових заметах

Звечора 17 січня і дотепер Чечельник засипає снігом. Перемети на дорогах та алеях сягають деінде сягають понад півметра. Тому прохання до усіх-усіх: будьте взаємно ввічливими – водії до пішоходів, пішоходи до водіїв. Максимально дотримуйтесь правил дорожнього руху.

09:55 18.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь