A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

День вишиванки в ДНЗ «Веселка»

Дата: 21.05.2018 20:19
Кількість переглядів: 637

Фото без описуВсі народи світу мають свої таланти, якими їх нагородив Бог: французи – елегантність, німці – дисципліну і порядок, італійці – хист до музики, поляки – хист до торгівлі, а нас -  українців  Бог нагородив працелюбністю. Адже, щоб одягнути таку колоритну і красиву сорочку, потрібно мати таланні та умілі руки. 

Українська вишиванка  славиться різноманітністю візерунків і палітрою кольорів. Чарівна у своїй красі вона є українським оберегом, частиною культури, душею нашого народу.
З метою  розширення знань дітей про особливості вишитої сорочки її  значущість, прищепити любов до українських традицій, гордість за духовне багатство своєї країни 17.05.2018 р. в ДНЗ «Веселка»  Всеукраїнський День вишиванки був організований під гаслом "Вишиванко, моя вишиванко!".
Вранці в ДНЗ лунав дитячий гомін і веселий сміх. Малята з цікавістю розглядали сорочки один одного, з гордістю розповідали, що таку красу створили умілі руки їхніх матусь і бабусь. 
Діти старших і середніх груп, за активної участі інструктора з фізкультури  Шепітко Ірини Олександрівни та вихователів ДНЗ, взяли участь у святковому флешмобі, де всі учасники  показали, скільки вкладено праці та краси у нашому національному одязі – вишиванці. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь