A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Чечельник у 10-ці «Неймовірних сіл України 2018»

Дата: 04.06.2018 19:28
Кількість переглядів: 658

Фото без описуЕкспертна рада ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» обрала 10 фіналістів.

Отож, серед фіналістів наше селище Чечельник. Координатор проекту голова ГО «Сталий розвиток Чечельниччини» Лариса Шабельник, яка заручились підтримкою, у разі виграшу, Чечельницькою селищною радою. Проект направлений на облаштування дитячих майданчиків у віддалених від центру місцях.

Також у числі фіналістів: Іловиця - Тернопільська обл., Гоща - Рівненська обл., Невицьке - Закарпатська обл., Весела Долина - Одеська обл., Лебедин - Черкаська обл., Золотий Колодязь - Донецька обл.,  Крилос - Івано-Франківська обл., Новомиколаївка - Харківська обл., Григорівка - Херсонська обл.

З 4 червня стартував «Неймовірний сільський автопробіг», який триватиме до 15 липня. Журналісти видання AgroPortal.ua відвідають кожне з 10 сіл, щоб переконатися в їхній неймовірності та доцільності реалізації представленого бізнес-плану.

А з 16 липня розпочнеться завершальний етап конкурсу - онлайн-голосування на сайті AgroPortal.ua, яке триватиме до 16 серпня включно.

Призовий фонд IIІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» у розмірі 150 тис. грн буде розподілено наступним чином: перше місце - 100 тис. грн, друге та третє місця - по 25 тис. грн. (Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації бізнес-проекту. Суми вказані без урахування податків та зборів).

Також представник села-переможця конкурсу отримає унікальну можливість від проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» відвідати восени цього року Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування у Німеччині.

Крім того, одне з 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу стати ще привабливішим.

Трійка сіл-фіналістів III Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» також отримає річну передплату на журнал Agroexpert.

Головний партнер конкурсу - корпорація IMMER Group

Конкурс проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), Посольства Франції в Україні, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, проекту «Німецько-український агрополітичний діалог», компанії «Бейкер Тіллі Україна», Асоціації об'єднаних територіальних громад України, Всеукр


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь