A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Чечельник придбав сучасну сміттєзбиральну машину

Дата: 14.01.2019 18:50
Кількість переглядів: 520

Фото без описуУ грудні в селище був доставлений сміттєвоз для збирання та транспортування твердих побутових відходів. Новий сміттєвоз вже передано у користування КП «Чечельник-комунсервіс». І його можна побачити на вулицях Чечельника.

Голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка зазначила, що цей сміттєвоз вони отримали завдяки учас-ті у проекті  «Транскордонна співпраця сіл за збереження навколишнього середовища», який реалізовувався у нашому районі, в рамках Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства «Молдова-Україна» й співфінансувався Європейським Союзом.

В результаті, на тендерних торгах, через систему Prozzoro, у ПП «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» було закуплено великовантажний мототранспортний засіб Heavy-duty motor vehicles, а саме - сміт-тєзбиральну машину із заднім завантаженням, що був в асортименті та за ціною оголошеною у торгах - 1 млн 382 тис грн.

За словами С. А. Палісіки, вже визначено місця та готуються перші еко-майданчики для роздільного збору сміття, які складатимуться з декількох контейнерів. Також ведеться інформаційно-роз’яснювальна робота серед чечельничан що до роздільного збору твердих побутових відходів.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь