A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Україні обирають найкращий бізнес-план розвитку сільських територійй, у 10-ці - Чечельник

Дата: 16.06.2018 18:40
Кількість переглядів: 666

Фото без описуНещодавно онлайн-ресурс AgroPortal.ua оголосив 10-ку півфіналістів IIІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018».

Формат конкурсу у 2018 році передбачав відбір найкращого бізнес-плану розвитку сільських територій. Приємною несподіванкою стало те, що в десятку неймовірних сіл України потрапив наш Чечельник. Сприяє втіленню і підтримує проект «Кожній дитині - дитячий простір - щасливе дитинство!» Чечельницька селищна рада в особі голови Світлани Палісіки, ініціатор і координатор проекту - голова ГО «Сталий розвиток Чечельниччини» Лариса Шабельник.

На реалізацію бізнес-плану переможець отримає 100 тис. грн, друге та третє місця – по 25 тис. грн. Переможці будуть визначені до Дня незалежності України шляхом онлайн-голосування на сайті AgroPortal.ua, яке проходитиме з 16 липня по 16 серпня 2018 р.

Конкурс «Неймовірні села України 2018» проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), Посольства Франції в Україні, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, проекту «Німецько-український агрополітичний діалог», компанії «Бейкер Тіллі Україна», Асоціації об'єднаних територіальних громад України, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Головний партнер конкурсу - корпорація IMMER Group, яка пропонує нове екологічно чисте рішення для підвищення ефективності агропромислового рослинництва.

Наразі AgroPortal.ua відвідує кожне із 10 сіл півфіналістів у різних куточках України, аби переконатись у їх неймовірності.

15 червня представники онлайн-ресурсу Іванна Панасюк, Дмитро Опалато та Алла Стрижеус

побували у Чечельнику. Спільно з С. Палісікою та Л. Шабельник відвідали найцікавіші місця Чечельника, його історичні пам’ятки, випала їм нагода побувати на Міжнародному молодіжному форумі в урочищі «Вишенька».

За словами гостей із Києва: «Густі ліси, круті схили, широкі поля, прозорі води так і манять повернутися туди знову!». Чечельник – гостинний край, і гостям раді.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь