A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засідання робочої групи транскордонного проекту

Дата: 24.10.2018 16:43
Кількість переглядів: 597

24 жовтня у приміщенні Чечельницької селищної ради відбулось засідання двосторонньої робочої групи з впровадження транскордонного проекту "Транскордонна сільська мережа для чистого навколишнього середовища" за 

Програмою територіального співробітництва, основною ціллю якого є створення мережі, що розвиватиме спільні підходи до управління та збирання твердих побутових відходів, а саме придбання сучасного  сміттєзбирального автомобіля, включаючи запасні частини та інші супутні витрати.

Від Чечельника проект представляли: селищний голова С. Палісіка перший заступник голови райдержадміністрації В. Савчук, голова районної ради С. П’яніщук, начальник загального відділу виконавчого апарату райради І. Кривіцька, кординатор проетку Ю. Кривіцький.

Молдову, село Керпинень, Хиннчештського району, представляли: примар Керпиняну Іон, а також  Лі-Шуй-Чан Вероніка та Кетеліна Аргир.

Обговорили цілі та завдання, юридичні аспекти, співфінансування, підготовку, формування та впровадження основних цілей та завдань проекту.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь