A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Звернення голови Чечельницької селищної ради з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2020 11:31
Кількість переглядів: 2552

Фото без описуСьогодні ми з особливою вдячністю згадуємо тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме у цей день 29 серпня 2014 році під м. Іловайськ Донецької області наше військо зазнало найбільших втрат у боях з російськими окупантами, що підступно вдерлися на територію України.

Батальйони «Херсон», «Донбас», «Дніпро-1», «Миротворець» та рота «Світязь» брали участь у штурмі Іловайська, багато так і не повернулися додому живими.

На полі бою полягло близько 400 воїнів. Зазнала втрат і Чечельницька земля. Ми платимо найвищою цінністю за незалежність та свободу – людськими життями.

Триває 7-й рік війни… і ми продовжуємо щодня втрачати тих, хто боронить кордони України. Завдяки мужнім воїнам сьогодні над Чечельниччиною мирне небо, лунає сміх дітей, а не гуркіт гармат.

Висловлюю найглибші співчуття родинам загиблих бійців. Вічна пам’ять та шана тим, кого немає з нами поряд, тим, кого забрала війна, й велике спасибі тим, хто повернувся живим. Пам’ятаємо всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Слава полеглим захисникам!

Слава Україні!

Світлана Палісіка, Чечельницький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь