A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Подарунки маленьким чечельничанам до Дня захисту дітей

Дата: 04.06.2020 12:18
Кількість переглядів: 2494

День захисту дітей в селищі Чечельник завжди відзначався дуже широко - з конкурсами, розважальною програмою, атракціонами, майстер – класами, солодощами та безкоштовною лотереєю.

Фото без описуЦього року карантин перекреслив усі грандіозні плани. Але є відповідальні посадові особи та відповідні служби, які не опустили руки, а все – таки привітали найуразливішу категорію діток – діти – сироти та діти, позбавлених батьківського піклування, діти з обмеженими функціональними можливостями та діти, загиблих (померлих) батьків учасників антитерористичної операції, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Чечельницький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

2 червня 2020 року працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кожну вищевказану дитину нашого району було відвідано з вітальним словом до Міжнародного дня захисту дітей та передані 123 солодких подарунки від депутата Верховної ради України Геннадія Вацака.

А також у  Чечельнику, голова селищної ради Світлана Палісіка особисто відвідала діток найвразливішої категорії, привітала батьків і дітей зі святом та вручила подарунки від Чечельницької селищної ради.

Бажаємо усім батькам та дітям міцного здоров’я, теплого й веселого літа, щастя, натхнення, та провести цікаво і з користю літні канікули.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь