A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Звернення голови Чечельницької селищної ради Світлани Палісіки з нагоди Міжнародного дня пам’яті про чорнобильську катастрофу

Дата: 26.04.2020 08:07
Кількість переглядів: 1516

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Чечельничани!

з нагоди Міжнародного дня пам’яті про чорнобильську катастрофуМинають роки, але ми ніколи не забудемо людей, які без вагань та роздумів по тривозі почали боротьбу з некерованим смертоносним лихом.
На шлях невидимого ворога стали мужні, рішучі та здатні на самопожертву люди. Кожна секунда перебування на місці катастрофи коштувала їм життя. Вони працювали в зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.
Життя триває… І цим ми зобов’язані Героям Чорнобиля, які ціною власного життя та здоров’я подолали найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Вони врятували нас, врятували планету. Але, на превеликий жаль, більшості з них вже немає з нами. Вічна пам’ять та низький уклін загиблим ліквідаторам.

Сердечно дякую за героїчний подвиг, за виконаний громадянський обов’язок, за врятоване Вашими зусиллями людство. Ми пам’ятаємо завдяки кому сьогодні живемо.

Щиро зичу Вам і Вашим рідним здоров’я, міцності духу, багато років життя та нових здобутків.
Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. Нехай ніколи не повториться Чорнобильська трагедія, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій та квітучу весну.

Світлана Палісіка, Чечельницький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь