A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітання Чечельницького селищного голови Світлани Палісіки з прийдешнім Новим 2020 роком

Дата: 31.12.2019 07:05
Кількість переглядів: 339

Фото без описуШановні жителі селища, усієї Чечельниччини!

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку наших громад життя таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

І я впевнена: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою.

Бажаю всім чечельничанам, щоб у 2020 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік що настає.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий 2020 рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь