A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

З неба в веселковий край завітав Святий Миколай!

Дата: 21.12.2019 16:13
Кількість переглядів: 500

Фото без описуІде через віки Україною добрий Святий Миколай. Здавна його свято - особливе, бентежне, казкове, яке вже давно вийшло із суто релігійного спрямування та стало воістину всенародним. Адже завжди цього дня малюки (та й чимало дорослих) знаходять під подушкою подарунки від свого найулюбленішого Святого.

Хлопчики та дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.
Діти нашого садочка також протягом року робили багато добрих справ. Допомагали дорослим в хатніх справах, доглядали за домашніми улюбленцями, разом з батьками виготовляли годівнички. Облаштували в садочку їдальні для пташок з пташиними стравами. Виготовляли іграшки з покидькового матеріалу та прикрасили ялинку на подвір’ї дитячого садка.
Напередодні свята в КЗДО «Веселка» проходили різні акції. Благодійна акція «Велика доброта маленьких сердець». Мета цієї акції допомогти маленькій дівчинці, нашій вихованці групи «Дзвіночок», яка потребує довготривалого термінового лікування. Дошкільнята мали можливість придбати квитки на благодійні вистави, концерти, які підготували та провели маленькі артисти театральної студії «Ромашка» (вихователь Санівська О. Ю.), дитячого театру «Соняшник» (вихователь Кириченко С.М., музичний керівник Вельган А.О.), концерт гурту «Колосок» (вихователь Мартьянова С. В., музичний керівник Головатюк М. А.). Окрім того вихователі разом з дошкільнятами виготовляли сувенірні сердечка, серветки, поробки, випікали смаколики та продавали всім охочим. Працівники ЗДО та батьки активно брали участь в акції доброти. Діти отримали практичний досвід, як робити добро задля інших, саме цього навчає Святий Миколай.
Щорічно, до дня Святого Миколая наша землячка ПП Гончарова Оксана, виконує бажання групи діток ЗДО «Веселка», про які вони писали у своїх листах до Миколая. Цей рік не був винятком, за що ми щиро вдячні родині Гончарових. Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху.
У КЗДО «Веселка» 19 грудня відбулося довгоочікуване свято Миколая. Театральний гурток «Сонячний віночок» Чечельницького РБК (керівник Іщенко Т. І.) докладали акторських зусиль, щоб це свято справді стало казковим і незабутнім, щоб кожна дитина відчула справжнє диво. З задоволенням малюки приймали вітання та подарунки від селищної голови Палісіки Світлани Андріївни. Миколай вислухав розповіді дошкільнят про їх добрі справи, прослухав пісні, вірші та подарував ялинку до Новорічних свят.
З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, шановні добродії, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.
Альона Присяжнюк, практичний психолог КЗДО «Веселка»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь