A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Веселкова Чечельниччина 2019

Дата: 29.09.2019 16:24
Кількість переглядів: 425

Фото без описуЗа доброю традицією наприкінці вересня, цьогоріч 28 числа, відсвяткували День селища під девізом "Веселкова Чечель-ниччина". Це .свЯто об'єднало усіх, кому дорогий Чечельник -його вулиці та будинки, сквери та парки, його минуле і сьогодення, хто любить свою землю, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. І тому, в цей день усі присутні відчули себе частинкою єдиного цілого - великої дружної родини.

Розпочались урочистості, як і годиться, з привітань. Чечельницький селищний голова Світлана Палісіка, голова районної ради Сергій П'яніщук та вікарій храму Святого Йосипа Обручника отець Святослав побажали усім, перш за все, миру, міцного здоров'я, родинного щастя, добробуту, здійснення най-заповітніших мрій і Божого благословення.

Окремі слова вдячності від Світлани Андріївни прозвучали для тих, хто взяв участь у концертній програмі та хто допоміг у його проведенні: Валентину Лесику, Борису Чернезі, Сергію Козачку, Олегу Дяченку, Івану Козбану, Віталію Гричулевичу, Сніжані Пилипчук. Подяки за сприяння у розвитку інфраструктури та покращенні благоустрою отримали - Вячеслав Петровський й Акоб Геворгян.

Далі чечельничани і гості селища поринулу у веселкову вервечку пісні, танцю, веселощів.

Свято вийшло веселим, народним, гостинним, по-молодому запальним, по-сімейному добрим.

Певно ж, найголовніше на будь-якому святі - це піднесена атмосфера, щирість, відвертість, невимушене спілкування, насолода від побаченого й почутого. А цього на "Веселковій Чечельниччині" було вдосталь! Хто мав бажання, той завітав на день народження селища і відчув це на собі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь