A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Той, хто захищає свою землю, завжди перемагає

Дата: 19.03.2018 15:59
Кількість переглядів: 605

Фото без опису74 роки минули з того часу, як над Чечельниччиною замайорів прапор визволення. Офіційною датою, коли 2-ий Український фронт витіснив ворога з нашої рідної землі, вважається 17 березня 1944 року. Саме у цей день прийшов мир, за який заплачено ціною життя мільйонів українців.

19 березня чечельницька громада прийшла до меморіалу Славу у центральному парку, щоб вшанувати пам’ять захисників - визволителів та безсмертний подвиг народу у Другій світовій війні. Схилити голови перед пам’яттю героїв прийшли керівники і представники установ, підприємств, організацій селища та його мешканці.

До зібрання звернулися заступник голови РДА Ольга Беседа, голова ветеранської організації району Петро Гук та голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка.

Селищний голова С. Палісіка, у своїй промові зазначила, що нащадки повинні пам’ятати, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Пам’ятати, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Сьогодні, ми як ніколи відчуваємо ту тонку грань між миром і війною. Нинішні захисники України гідно продовжують героїчні традиції фронтовиків, захищаючи майбутнє країни вже в наш час.

Чечельничани вшанувала всіх визволителів, які ціною власного життя подарували нам мирне небо тоді та тих воїнів, які сьогодні відстоюють незалежність і захищають нас кожен день. Після хвилини мовчання присутні низько вклонилися пам’яті героїв, після чого поклали квіти до пам`ятного знаку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь