A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Керівники області, району, територіальних громад обговорили актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування

Дата: 03.11.2018 13:30
Кількість переглядів: 546

Фото без опису31 жовтня в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся он-лайн семінар на тему «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування» за участю першого заступника голови ОДА Андрія Гижка.

Головував на засіданні голова обласної ради Анатолій Олійник. Також, Серед присутніх на зібранні були керівник секретаріату обласної асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк, керівники і фахівці департаментів та служб облдержадміністрації та територіальних органів виконавчої влади області.

Зазначений семінар організовано для голів сільських, селищних та районних рад, керівників міст та об’єднаних територіальних громад.

 У сесійні залі адмінбудівлі Чечельницького району участь у семінарі взяли голова райдержадміністрації Сергій Пустовий,  голова районної ради Сергій П'яніщук,  голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка, голови сільських рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та інші.

Учасниками заходу було обговорено такі питання як формування проекту бюджету на 2019 рік, податок на землі лісового фонду, модернізація мережі закладів освіти та створення опорних шкіл, нові правила оформлення житлових субсидій, порядок надання та виплати дотації на молодняк ВРХ, який вирощено в домогосподарствах населення, питання благоустрою населених пунктів, а також актуальні питання Закону «Про запобігання корупції».

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь