A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Чечельницька ДЮСШ отримала м'ячі

Дата: 30.03.2018 10:30
Кількість переглядів: 644

Безперечно, спорт робить дітей здоровими, а ще відриває від сучасних гаджетів,  забирає з вулиць, виховує особистостями. Він надихає підростаюче покоління на нові звершення, робить їх упевненими й красивими зовні та духовно.

На базі Чечельницької районної дитячо-юнацької спортивної школи систематично працюють спортивні секції: футбол, волейбол, кулькова стрільба. В яких на сьогодні займається 288 дітей різного віку. Опікуються ними і вчать азам  та професійним спортивним навикам 11 тренерів-викладачів. Не секрет, що в маленьких містечках спортивним закладам важко переборювати фінансову нестачу. За словами керівника Василя Господініна школа давно потребує сучасного обладнання, але за браком коштів складно реалізувати необхідне одразу. Та є надія, крок за кроком оновитися.

Наприкінці 2017 року на сесії селищної ради було вирішено затвердити клопотання РДЮСШ та виділити  9000 грн. на придбання спортивного інвентарю.

Тож мрія вихованців здійснилась, арсенал спорткомплексу поповнився новенькими м’ячами та спортивними формами. Було закуплено 15 комплектів спортивного одягу для юних футболістів, 8 волейбольних та 6 м’ячів для гри у футбол. До речі, ціна найдорожчого закупленого м’яча – 1720 грн. «Це середня вартість більш-менш якісного м’яча», - запевнив директор ДЮСШ В.О. Господінін.

Наприкінці березня вручити подарунки та привітати вихованців спортивної школи завітала голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка.

 «Спорт – це здоров’я. Відві­дуючи спортивну школу, ви зміцнюєте себе фізично та духовно. Бажаю миру, нових перемог та впевненості у власних силах», – звернулася до юних спортсменів Світлана Андріївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь