A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Подяка Людям, які готові прийти на допомогу

Дата: 23.01.2018 09:25
Кількість переглядів: 640

Схоже, природа вирішила випробувати Чечельник на міцність та готовність до непередбачуваних погодних умов. В результаті сильної хурделиці, що "розгулялася" 17-18 січня, селище буквально потонуло у снігових заметах.  Кучугури снігу, що місцями сягали півметрової висоти, заблокували вулиці, провулки та алеї населеного пункту. 
Ситуація виявилася дуже складною. Звичайно, напередодні синоптики попереджали про можливе погіршення погодних умов, але на такий снігопад ніхто не очікував. Особливо складною була перша доба. Через снігові перемети ускладнився рух автотранспорту дорогами загального користування як державного, так і місцевого значення.

Фото без описуДо очищення доріг  залучили дорожні служби району, усю техніку, що є в наявності, якій доводилося працювати практично цілодобово. Однак місцями й вона не справлялася. 
Дякуємо працівникам КП «Чечельник-Комунсервіс», які наперекір стихії і вдень і вночі розгортали Чечельник від снігових заметів.

Особливих слів вдячності заслуговують: Кравець Володимир Васильович, Гуренко Валерій Лаврентійович, директор НПП «Кармелюкове Поділля» Романчук Олександр Пилипович та працівник парку Сошніков Юрій Миколайович – за те, що відгукнулись на прохання селищної ради про допомогу, та за своєчасне і цілодобове усунення незручностей, пов’язаних з заметіллю.

З повагою: Чечельницький селищний голова Світлана Палісіка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь