A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Панночка-чечельничаночка

Дата: 10.06.2018 06:51
Кількість переглядів: 516

Фото без опису6 червня 2018 р. у приміщенні актової зали музичної школи  пройшов районний конкурс  “Панночка-Чечельничаночка – 2018”, який вразив талановитістю, яскравістю та безмежним оптимізмом дітей, їхніх батьків та працівників ДНЗ Чечельницького району.

Конкурс проводився з метою виявлення обдарованих дітей,  розкриття їх таланту та стійкого інтересу до мистецтва, сприяння творчому пошуку ефективних форм у роботі з дітьми.

Свято краси зібрало чимало гостей. У святково прибрану актову залу завітали батьки, педагоги, вихованці ДНЗ та учні музичної школи.. Усі із захопленням спостерігали за дійством, вболівали за конкурсанток.
У конкурсі взяли участь 6 дівчаток – вихованок  ДНЗ району. Кожна учасниця мала можливість показати свої знання, творчість, сміливість, винахідливість та оригінальність.

Учасницею від ДНЗ «Веселка» була вихованка середньої групи «Соняшник» -  Войтовська Єва.

Змагання проходили у 5 етапів: «Знайомство», «Мої мрії», «Листівка для мами», «Відгадай казку», «Крок до зірок».
Гарним доповненням до свята були різноманітні інструментальні композиції вихованців музичної школи, які дарували присутнім гарний настрій, хвилини позитивних емоцій та різнобарв’я талантів.
Підвівши підсумки, члени журі дійшли висновку, що всі конкурсантки достойно показали свої здібності та вміння, ерудицію та кмітливість. Таким чином, учасниці від нашого садочка Єві Войтовській було присвоєно звання в номінації «Панночка - ЧАРІВНІСТЬ»

Діти отримали велике задоволення. Жодна з учасниць не була обділена увагою компетентного журі. 

Шановні наші дівчатка! Ми вітаємо вас всіх. У вас – велике майбутнє.  Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь