A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Співпраця дошкілля

Дата: 24.05.2019 06:46
Кількість переглядів: 645

Згідно з річним планом роботи на 2018-2019 навчальний рік КЗДО «Веселка» Чечельницької селищної ради, 20 травня 2019 року було організовано методичний захід з метою ознайомлення педагогів з новітніми технологіями еколого-природничого напрямку,

використанням музейної педагогіки та гурткової роботи в дошкільній освіті; формування нового підходу до природоохоронної роботи з залученням батьківської громади та продовження співпраці з позашкільним закладом. Під час заходу педагоги дошкільники ознайомились з діяльністю Чечельницької районної станції юних натуралістів та відвідали краєзнавчий музей с. Ольгопіль.
Під час зустрічі директор СЮН Шпильова В.І. та методист Попович Л.В. ознайомили гостей з колективом та діяльністю районної СЮН. Відзначили основні природо-екологічний та пошуково-дослідницький напрямки роботи, які вдало поєднуються з художньо-естетичним. Педагоги з гордістю розповідали про досягнення і результати своїх вихованців про що свідчать численні нагороди за перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах, відзнаки за участь в численних природоохоронних акціях.
Присутні відзначили естетичний вигляд та упорядкованість приміщення та ділянок. Зокрема оформлення кабінетів сучасними меблями, наочністю та змістовними матеріалами. Особливого колориту території надають буяння квітучих різноманітних рослин та створених дизайнерських композицій. Дякуючи клопіткій наполегливій праці творчого колективу СЮН, спонсорській допомозі обласного депутата Каленича П.Є. в селищі створена справжня природо-екологічна «майстерня» для юних натуралістів.
Відвідавши краєзнавчий музей всі були приємно здивовані та вражені цікавими інформаційними матеріалами та сучасним дизайнерським оформленням залу музею села Ольгопіль. Екскурсовод Боднар В.П. цікаво та послідовно ознайомила присутніх з музейними експозиціями, що показали історію нашого рідного краю від первіснообщинного часу до сьогодення. Значне місце в експозиціях займають предмети побуту та етнографії, які зобразили життя мешканців села Ольгопіль в різні часи. Цікаві життєві історії земляків, козацькі історії, факти про важкі часи геноциду в період голодомору та другої світової війни, героїчні вчинки сучасників – не залишили байдужими всіх відвідувачів. Свої враження колектив КЗДО «Веселка» залишив в книзі відгуків музею.

Вихователь-методист КЗДО «Веселка»
Мураховська Т.П.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь