A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітання з Днем Соборності України голови Чечельницької селищної ради

Дата: 22.01.2019 06:34
Кількість переглядів: 524

Фото без описуШановні жителі Чечельника!

22 січня ми відзначаємо День соборності України і вшановуємо одну з визначальних подій в історії нашої держави – 100-у річницю проголошення Акту Соборності українських земель. Цей день для кожного з нас є символом єдності України і прагнення суспільства до свободи.

Соборність – це неподільне ціле з усіх українських земель, які колись належали до різних імперій, а тепер об’єднані в незалежну Українську державу. Соборність – це велика міцна родина для всіх громадян України.

Та ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом, як в останні роки. Десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони наших громадян піднялися на захист самостійності й територіальної цілісності України. Адже ми сильні, коли ми єдині, коли маємо спільну мету і разом до неї йдемо.

Ціна, яку ми платимо сьогодні за єдність нашої незалежної держави є надто високою. Схиляю голову перед українськими Героями та бійцями, які нині на передовій. Нехай будуть почуті усі наші молитви про мир та спокій на нашій землі.

Пам’ятаймо, що саме в єдності сила народу. Намагаймося бути одним цілим у наших думках і діях в ім’я розвитку та процвітання неподільної та соборної України!

Бажаю нам усім витривалості, сили духу, віри у власні сили! Нехай над нашими головами врешті буде мирне небо, а Україна переможе!

Зі святом! З Днем Соборності, Днем Єдності нашого народу!

Голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь